Loiskis 3 -ep (2005)

Maaliskuun lopulla 2005 valmistui Loiskiksen EP-levy. Levyllä kuullaan muun muassa Olipa kerran ja Vedenpinnan alla. Myös suosittu Jukka Itkosen aakkoslaulu ,”jossa paukutellaan niitä putkia”, on levyllä.

OSTA LASTENLEVYKAUPASTA

Kuvaus

”Loiskis huomioi musiikillaan hyvin eri-ikäiset lapset. Taustalla huokuu vahva muusikkous, levy on tehty taidolla. Sen kuuntelemisesta nauttii myös aikuinen, kappaleiden jipot kestävät monta kuuntelukertaa.”Friiti, Outi Porvari 2005

Outi jatkaa: ”Levy lähtee käyntiin yhtyeen esittelyllä ja sama reipas ote jatkuu Aakkoslaulussa, joka on mielestäni levyn ehdoton hyvän mielen helmi..”

Maaliskuun lopulla 2005 valmistui EP-levy, jolla esittäytyy Loiskis-Trio. Levyllä kuullaan uutta ohjelmistoa ja Nelitahti-Loiskiksen suosittu Aakkoslaulu, jossa ”paukutellaan niitä putkia”, on myös levyllä.

Tiina Tolonen toteaa Aksentti 6/05 -lehdessä: ”Erittäin mukava kuulla Loiskiksen tulkitsevan Marjatta Meritähden kaunis sävellys Veden pinnan alla ja aina yhtä peikkomainen Olipa kerran. Levy päättyy vikkelään kansanmusiikkirevitykseen. Jäämme odottamaan syksyllä ilmestyvää levyä.”