Loiskis-orkesterin konsertit

Hissen joulu -musiikkisatu

Loiskis ja Sari Kanala esittävät Hissen joulu kirjan tarinan musiikkisatuna. Sari Kanala lukee Hissen kuusenhakuretken seikkailut ja Loiskis esittää tunnelmalliset laulut. Tomi Nurmen, Pekka Nättisen ja Marianne Oivon säveltämät runot esitetään tarinan etenemisen mukaan. Konsertissa on yhdeksän laulua: Joulupuuhia, Lumiukko, Hiirten mäenlasku, Joulukuusen etsintä, Lepakon laulu, Tähden lento, Sininen metsä, Tontun herkkuyö ja Huurremetsä. Kirjan kuvituksen on maalanut Daga Ulv ja kuvat heijastetaan taustalle. Konsertti kestää 45 min. Kirja ja.

Read Article

Loiskis ja Jenna Bågeberg – Kauneimmat koululaulut yhteislaulukonsertti

Loiskis ja Jenna Bågeberg avaavat nuottikirjat ja sovittavat yhteislauluiksi wanhat koululaulut. ”Kauneimmat koululaulut” -yhteislaulukonserttiin voivat osallistua ihan aikuiset, mummot ja vaaritkin. Upea solistimme Jenna Bågeberg juhlistaa tänä vuonna 10-vuotista tangokuningatartaivaltaan

Read Article

Lastenmusiikin ikivihreät Eeva-Leena Pokela

Loiskiksen Lastenmusiikin ikivihreät juhlakonsertin solistina on ikisuosikki Eeva-Leena Pokela. Ohjelmistossa sukelletaan yhdessä suomalaisen lastenmusiikin historiaan ja palataan tähän päivään. Konsetti on katsaus suomalaiseen lastenmusiikkiin ja sen merkittävimpiin tekijöihin. Esille nostetaan niin unhoon jääneitä klassikoita kuin uuttakin musiikkia. Visuaalisesta ilmeestä vastaa jyväskyläläinen kuvataiteilija Minja Revonkorpi ja hänet voi tilata mukaan kuvittaamaan esitystä. Tämän konsertin musiikki on sovitettu myös isommille orkestereille. Olemme esittäneet tätä riemukkaasti yhtesityössä Mikkelin kaupunginorkesterin, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin ja Seinäjoen.

Read Article

”Kaikki laulaa tavallaan” Viittomakielinen konsertti

Viittomakielisessä konsertissa orkesterin kanssa lavalla nähdään kaksi tulkkia rooliasuissa. Konsertissa on niin klassikkoja kuin uuden uutukaisiakin lastenlauluja, myös yleisö pääsee laulamaan, leikkimään, viittomaan ja ratkomaan musiikillisia pähkinöitä. Konsertissa on 6 esiintyjää. ”Loistavan musiikin lisäksi konsertielämys saa ihan uuden ulottuvuuden loistavien tulkkien ansiosta. Viittomakielinen tulkkaus toimii hauskasti kaikille!” Yleisöpalaute 2016. Loiskiksen lauluja on käännetty viittomakielelle Keski-Suomen taidetoimikunnan tuella. Lauluja voi katsoa Youtubessa: Loiskis viittomakielellä

Read Article

Loiskis ja Tuomo Rannankari

Loiskiksen ja Tuomon Ole mulle kaveri -konsertista ei puutu ystävyyttä! Tuomo Rannankari on niin Semmareista kuin Ylen lastenohjelmista tunnettu monipuolinen esiintyjä ja muusikko. Konsertti sopii päiväkotiin, kouluun, kirjastoon sekä erilaisiin tapahtumiin, kulttuuritiloihin ja -saleihin. Mukana Tuomon lauluja, Loiskiksen tuotantoa ja tuttuja säveliä ystävyydestä!

Read Article

HIIULIHEI – konsertti

HIIULIHEI – lastenlaulukonsertissa iki-ihanat lastenlaulut tempaavat mukaansa niin lapsen kuin aikuisenkin. Konsertissa kuullaan lauluja vuosikymmenten ajalta (Mikkihiiri merihädässä 1938 – Kaikki laulaa tavallaan 2015). Solisteina konsertissa toimii energinen leikittäjä Satu Sopanen, lapsille tv:stä tuttu Tuomo Rannankari sekä lastenmusiikin kärkijoukkoon kuuluva Pentti Rasinkangas. Mukana myös 6-henkinen Loiskis-orkesteri! Konsertin kesto 90 min (sis väliaika). Seuraavan kerran konsertti esitetään Jyväskylän Kesässä lauantaina 16.7.2016 klo 14! Raili Kivelän konserttiarvio Hiiulihei-konsertin ensiesityksestä 11.7.2015: Jos sun.

Read Article
1 2 3 4