Liisa Tädätsedäm metsässä -tanssikonsertti v. 2008-2009

Metsän siimekseen ilmestyy Liisa-tyttö, joka etsii ystävää ja turvaa metsässä. Yhdessä muusikoiden kanssa etsitään Liisalle ystävää. Löytyy ruusuja, sammakoita, sadetta, suo ja – ystävä. Tanssikonsertti on sympaattinen tarina ystävyydestä, joka tarjoaa myös vauhtia ja hauskuutta. Teoksessa yhdistyvät ammattitanssijoiden taitava kehonkieli ja Loiskiksen railakas musiikki. Kertomuksessa paino on fyysisellä ilmaisulla ja musiikilla. Muusikot ovat olennainen osa tarinaa, soittajatkin tanssivat – ja tanssijat soittavat. Loiskiksen muusikot ovat säveltäneet konsertin kappaleet ja tanssijat tehneet koreografian. Esityksessä on avoin vuorovaikutus esiintyjien ja yleisön välillä. Yleisö näkee mistä ääni kuulu ja askel lähtee. Esityksen jälkeen on mahdollista järjestää myös tanssipaja 5-8 -vuotiaille.

Tanssijat
Noora Nenonen on valmistuntu tanssijaksi Pohjois-Karjalan Ammattiopistosta vuonna 2005. Lasten kanssa hän on työskennellyt luovan tanssin ja nykytanssin opettajana Outokummussa, Savonlinnassa ja Savonrannalla 2004-2006.
Anna Maria Häkkinen on valmistunut tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemian tanssin koulutusohjelmasta 2007. Hän työskentelee nykytanssin parissa. Anna Maria on kotoisin Hankasalmelta.
Paju Becker

Tanssijoiden kanssa konsertissa esiintyvät kolme muusikkoa:
Pekka Nättinen (kitara, klarinetti, buzuki, laulu, tanssi),
Erkki Okkonen (kontrabasso, laulu, tanssi),
Ville Ojanen / Tomi Nurmi (viulu, mandoliini, koskettimet, laulu, tanssi)