hibaby

Asiakkailta kuultua

Hei, Klovni Dodon ja Loiskiksen esitykset sujuivat erittäin hyvin Mikkelissä. Ja mieluusti otamme teidät ohjelmistoomme toistekin. Olimme yhteisesityksiin erittäin tyytyväisiä.

Hei ja kiitos Loiskikselle! Pajat olivat kivat ja lapsilla oli hauskaa;) Olisivat varmasti rakennelleet enemmänkin soittimia Petäjävedellä.

Konsertit olivat tosi upeat Keljonkankaalla. Lapset nauttivat niistä paljon. Hienoa , että tällaisia kulttuuritapahtumia järjestetään! Kiitos siis.

Esitys oli mainio Rovaniemellä!

Kiitokset teille myös järjestelyistä Jyväskylässä, oikein sutjakkaasti sujui kaikki. Ja Loiskiksen kanssa teemme toivottavasti jatkossakin yhteisvetoja, kun yleisöäkin tuntuu kiinnostavan 🙂

Kiitos tämänpäiväisestä keikasta! Oli kyllä muikeaa meininkiä Korpilahdella.

Hei, kiitos ihanasta esityksestänne Vuosaaressa.

Täällä Luxemburgin päässä ollaan tosi tyytyväisiä kumpaankin esiintymiseen, en tiedä kummat tykkäsi enemmän lapset vai aikuiset! Kiitokset järjestelyistä!

Konsertti Hetassa oli oikein mukava!! Kiitos paljon. Tosi hauska kun pyysivät kaksi lasta eteen laulamaan.

Kolarin konsertti sai loistavaa palautetta. Kiitokset, ja hyvää talven ja joulun odotusta.

Kirkkonummen konsertti oli onnistunut ja esiintyjät erinomaisia! Hyvää joulua ja uutta vuotta sekä kiitokset hyvästä yhteistyöstä!

Pieksämäki: Lapset ja vanhemmat sekä minä tykättiin konsertista! Konsertti oli hyvä ja laulut olivat kivoja! Vanhemmat olivat innoissaan, kun moni vanhempi itse oli nuorena Eeva-Leenaa kuunnellut.
Poika tykkäsi konsertista kovasti ja isä kertoili minulle, että poika oli loppuajasta mennyt lavan eteenkin katsomaan ja osallistunut tanssileikkiin musiikin tahdissa.

Salo: Konsertista on tullut hyvää palautetta varsinkin perinteisempien laulujen ottamisesta mukaan.

Espoo: Kiitos ihanasta konsertista! Koko koulun väki oli aivan innoissaan. Esiintyjät ovat monipuolisia ja taitavia muusikoita, oli ilo kuunnella eri soittimia ja kaunista laulua. Esiintyjät ottivat lauluihin mukaan kaiken ikäiset lapset ja myös aikuiset.

Tilaajien ja yleisön palautetta:

”Hei, terveiset: kuuro viittomakielinen kävi konsertissa Jyväskylässä ja postasi, että tykkäsi: tämä konsertti sopii kaikille – ei vain lapsille.”
”Oli upea konsertti ja viittomatulkit super mahtavia! Kiitos Jyväskylästä!”
”Mahtava oli Loiskiksen keikka Keuruulla, kiitos siitä ja yhteistyöstä.”
”Kolme iloista rosvoa oli tosi kiva ja iloinen esitys. Ihmiset tuli silmin nähden hyvälle tuulelle Joutsassa.”
”Moi, Erittäin onnistunut ja hauska esitys (Kolme iloista rosvoa). Kiitos. Ovella tuli hyvää palautetta yleisöltä Kellokoskella.”
”Loiskiksen konsertit olivat yleisömenestys Kokkolassa, ja on tullut positiivista palautetta.”

Levyarvioita: Pekka Töpöhäntä ja Opri-kissan onnenvuosi

Loiskis on tarttunut huolella mainioihin lauluihin. Kappaleissa on eri tunnelmat vahvasti eri musiikkikulttuureihin pohjaavien sovituksten ansiosta. A capella Silakan ylistys esittelee yhtyeen jäsenten taitavaa laulua ja maukasta yhteissointia. Maija Maitoparran roolissa laulava Tanja Salonen tuo omaa lempeyttään kokonaissoundiin. Toivottavasti laadukas Pekka Töpöhäntä -konsertti kiertää Suomea ja mahdollisimman monet pääsevät kokemaan tämän kokonaisuuden.Tiina Tolonen, BTJ Kirjo 13/2010
Suomalaista kansanmusiikkia ja Jamaikankin rytmejä sykkivällä levyllä Eija Ahvo ja Susanna Haavisto laulavat mummolassa majailevan Opri-kissan lämminhenkisistä seikkailuista. Maaseudun tunnelma on niin leppoisa ja vaivaton, että Strömsössäkin oltaisiin kateellisia. Esko-Pekka Tiitisen teksteihin pohjautuvan Opri-kissan hienous tiivistyy Maaliskuu-lauluun. ”Elämässä eheässä, onni on näin lähellä.” Sanat tarttuvat lapseen ja aikuiseen – koskettaen jokaista.

KSML/ Aapo Siippainen 23.2.2013