Asiakkailta kuultua

Tilaajien ja yleisön palautetta:

”Hei, terveiset: kuuro viittomakielinen kävi konsertissa Jyväskylässä ja postasi, että tykkäsi: tämä konsertti sopii kaikille – ei vain lapsille.”
”Oli upea konsertti ja viittomatulkit super mahtavia! Kiitos Jyväskylästä!”
”Mahtava oli Loiskiksen keikka Keuruulla, kiitos siitä ja yhteistyöstä.”
”Kolme iloista rosvoa oli tosi kiva ja iloinen esitys. Ihmiset tuli silmin nähden hyvälle tuulelle Joutsassa.”
”Moi, Erittäin onnistunut ja hauska esitys (Kolme iloista rosvoa). Kiitos. Ovella tuli hyvää palautetta yleisöltä Kellokoskella.”
”Loiskiksen konsertit olivat yleisömenestys Kokkolassa, ja on tullut positiivista palautetta.”

Loiskis on tarttunut huolella mainioihin lauluihin. Kappaleissa on eri tunnelmat vahvasti eri musiikkikulttuureihin pohjaavien sovituksten ansiosta. A capella Silakan ylistys esittelee yhtyeen jäsenten taitavaa laulua ja maukasta yhteissointia. Maija Maitoparran roolissa laulava Tanja Salonen tuo omaa lempeyttään kokonaissoundiin. Toivottavasti laadukas Pekka Töpöhäntä -konsertti kiertää Suomea ja mahdollisimman monet pääsevät kokemaan tämän kokonaisuuden.Tiina Tolonen, BTJ Kirjo 13/2010
Suomalaista kansanmusiikkia ja Jamaikankin rytmejä sykkivällä levyllä Eija Ahvo ja Susanna Haavisto laulavat mummolassa majailevan Opri-kissan lämminhenkisistä seikkailuista. Maaseudun tunnelma on niin leppoisa ja vaivaton, että Strömsössäkin oltaisiin kateellisia. Esko-Pekka Tiitisen teksteihin pohjautuvan Opri-kissan hienous tiivistyy Maaliskuu-lauluun. ”Elämässä eheässä, onni on näin lähellä.” Sanat tarttuvat lapseen ja aikuiseen – koskettaen jokaista.

KSML/ Aapo Siippainen 23.2.2013