Loiskitaan kohti kevättä!

Loiskiksen kevätkausi alkaa uudessa esiintymistilassa: Kulttuuritalon POP UP -tila avataan Jyväskylässä, Puistokatu 2 (Kolmikulma). Siellä esiintyvät Kulttuuritalon omat taiteilijat: Elokuvakeskus, K-S Kirjailijat, Loiskis, Teatterikone, Tanssin Keskus ja varmaan näyttämöllä nähdään vierailijoitakin. POP UP:n avajaiset ovat 13.1. ja esitykset jatkuvat 31.5. asti. FB: Jyväskylän Kulttuuritalo

Koko perheen Suomi 100 synttärikonsertti 17.11. Mikkelissä

Loiskis-orkesterin ja Eeva-Leena Pokela saapuvat Mikkelin kaupunginorkesterin vieraaksi 17.11.. Mikaelissa Suomi kun viettää synttäreitä -konsertissa sukelletaan suomalaisen lastenmusiikin historiaan ja palataan tähän päivään. Valloittava Loiskis-orkesteri pitää huolen mutkattomasta menosta. Mikkelin kaupunginorkesteri juhlistaa 12 jousisoittajan voimin synttärikonserttia. Solistina laulaa ja soittaa Eeva-Leena Pokela. Taiteilija Minja Revonkorpi maalaa konsertin aikana taulun laulujen tekstien innoittamana, myös Minjan animaatioita näemme konsertissa. Kesto noin 50 min.

Loiskiksen MUSAMAATIOKILPAILU 30.11.2017 asti

Loiskiksen 6. kaikille avoin MUSAMAATIO ja MUSAVIDEOKILPAILU on meneilläään. Animaatiot ja musavideot tehdään Loiskiksen musiikkin. Laulut ovat kahdella Loiskiksen levyllä: Kaikki laulaa tavallaan ja Ella ja kaverit ja laulut löytyvät myös kotisivuilta: www.loiskis.fi/musamaatio/. Myös säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät kotisivuilta. Toteutustapa on vapaa. Lähetä animaatio ja/tai musavideo 30.11.2017 mennessä Loiskikselle: Vapausenkatu 42 L 18, 40100 Jyväskylä. Tulokset julistetaan Arktisen Upeeta -festivaaleilla helmikuussa 2018 Jyväskylässä. Molemmissa sarjoissa jaetaan kolme pääpalkintoa 330 €,.

Loiskis kesäkiertueella 26.-30.7. Keski-Suomessa

Loiskiksen juhlavuoden ohjelmistossa on Suomi kun viettää synttäreitä -konsertti, solistina iki-ihana Eeva-Leena Pokela. Konsertin visuaalisesta ilmeestä vastaa kuvataiteilija Minja Revonkorpi. Konserttikiertue Keski-Suomessa 26.7. Korpilahdella, 27.7. Venekoskella, 28.7. Jämsässä, 29.7. Jyväskylässä (Talliteatteri Julius) sekä 30.7. Rutalahdessa. Liput 10 € ennakkoon www.lastenlevykauppa.fi tai soittamalla p. 040 5399 459. Ovelta liput 12€.

KUUSIJUHLAA!

Loiskis viettää Kuusijuhlaa useamman kerran joulukuussa! Loiskiksen JOULUKALENTERISTA voit vilkaista mitä tapahtuu. Lahjaostokset ehdit tekemään helposti: www.lastenlevykauppa.fi. Tilaa 18.12. menneessä tai nouda Jyväskylässä toimistolta 21.12. asti. HYVIN SOIVAA JOULUN AIKAA! Loiskiksen JOULUKALENTERI on avattu facebookissa!

Marraskuussa Loiskis kiertää ympäri Suomea!

Marraskuu alkaa Etelä-Pohjamaalla Loiskis Trion koulukiertueella. Sitten huristetaan Tuomo Rannakarin kanssa Kavereita tapaamaan Raaheen ja Kuusamoon. Ella ja kaverit -tarinakonserttia esitetään Timo Parvelan kanssa 16.-19.11. ja 27.11. ”joka puolella” Suomea Keravalta Kajaaniin. Uppo-Nallen 39-v. synttäreitä juhlitaan Eija Ahvon kanssa Rovaniemellä ja Sallassa 22.11. Ja muutakin tapahtuu, mm. Loiskiksen jouluvietto aloitetaan Keiteleellä 23.11. ja Vihtavuoressa 26.11. Kuusijuhla -konsertilla. Ja sitten jatketaan tonttuilua joulun asti. Hyvin soivaa talviaikaa!

1 2 3 4