Rahoitetaan yhdessä LeikkiLoiskis!

Tule rahoittamaan Loiskis-orkesterin mainioiden LeikkiLoiskis julkaisujen tekemistä! Osta Mesenaatti.me:stä 20.9.-30.10. LeikkiLoiskis tuotteita, konserttilippuja tai koko konsertti! Mesenaatti.me on Suomen suurin yhteisörahoituspalvelu. Enää ei tarvitse olla miljonääri ollakseen mesenaatti. Vaikuttamaan pääset vaikka kympillä! ”Auta auta, pyydän sua!” – mikäs leikki sujuu näillä sanoilla?

Kesällä Loiskahtaa!

Loiskis aloittaa konserttikesän kesäkuussa 8.-9. pv ja silloin ollaan kavereita Tuomo Rannakarin kanssa Hankasalmella ja Tampereella. Satu Sopasen kanssa lauletaan ja leikitään Askaisissa. Kesäkuussa vietetään kesälomat ja sitten virkistyneesti heinäkuun keikoille: Taivalkoski, Kaustinen, Sumiainen, Helsinki, Joroinen ja Tuusula. Loiskis-orkesteri viettää oman kiertueensa Raparperin alla 24.-27.7.: Jyväskylä, Korpilahti, Venenkoski, Jämsä ja Oittila. Aurinkoista ja hyvin soivaa kesää ja tulkaa kuulolle!

Kevättä kohti loiskien!

Loiskis-orkesteri matkaa kevättä kohti äänitysstudiossa, seuraava levy tehdään 20-vuotisjuhlien merkeissä. Viime vuonna esitettiin ympäri Suomea 150 konserttia ja ohjattiin 15 työpajaa, yleisöä meillä oli yhteensä melkein 20 000. Eeva-Leena Pokelan kanssa esitämme Lastenmusiikin ikivihreitä Kemin 150-vuotisjuhlilla 2.3. ja Kokkolassa yhdessä Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa 27.4. Jyväskylässä Loiskis Trio huristaa maaliskuussa päiväkodeissa konsertoimassa. Soili Perkiön kanssa juhlimme Hannele Huovin lauluilla Keuruulla 23.3. Huhtikuussa ollan tulossa mm. Turkuun ja Raisioon! Tilaa Loiskis-konsertti teillekin!

Loiskis vuoden aloittaa juhlinta

Avaruuden maisema – tuutulaululevymme on Emma Gaalan Vuoden lastenmusiikkikategorian ehdokkaana! Onhan sinulla jo tuutulevy hankittu itselle ja pienille ystäville! Juhlagaala on 2.2. – siihen asti arvaillaan ja jännätään. Tammikuussa aloitetaan juhlat Mäki-Matin perhepuistossa, joka täyttää 40-vuotta ja on Suomen vanhimpia perhepuistoja. Ja juhlaahan on sekin, että tammikuussa voi leipoa Tuomo Rannankarin kanssa Hiekkakakkuja!

Avaruuden maisema soi!

Avaruuden maisema – tuutulaululevymme on Emma Gaalan Vuoden lastenmusiikkigategorian ehdokkaana! Onhan sinulla jo tuutulevy hankittu itselle ja pukinkonttiin! Loiskis-orkesterin matka kohti joulua jatkuu Järvenpäässä, Heinolassa, Espossa ja Imatralla! Järvenpäässä Timo Parvelan kanssa kerrotaan Ella-tarinoita, Heinolassa ja Espoossa lauletaan joululauluja. Kirjailija Sari Kanalan kanssa valmistimme upo uuden Hissen joulu -tarinakonsertin, seuraavana Hisse vierailee Imatralla. Ennen joulua Loiskis Trio ehtii vielä laulelemaan Imatran päiväkodeissa. Jokohan tontut vilahtaa…

Joulusalaisuuksia kohti mennään!

Loiskis-orkesterin matka kohti joulua alkaa Lasten Lystien 10-vuotisjuhlalla ja Nenäpäivän konsertilla klovni Dodon kanssa 10.11. Jyväskylässä. Olemme aloittaneet tänä syksynä yhteistyön kansanmusiikkiyhtye Tallarin kanssa ja Jyväskylässä konsertti pidetään 28.11. Pelimannitalolla. Jouluvalmisteluja tehdään kirjailija Sari Kanalan kanssa ja valmistamme upo uuden Hissen joulu -konsertin. Monta muutakin konserttia ehditään tehdä ennen joululomaa mm. Järvenpäässä, Heinolassa, Espossa ja Imatralla! Loiskiksen uusin levy on tuutulaululevy Avaruuden maisema, joka sopii myös pukinkontiin. Muistakaa tilata soivia.

1 2 5 6