Joulusalaisuuksia kohti mennään!

Loiskis-orkesterin matka kohti joulua alkaa Lasten Lystien 10-vuotisjuhlalla ja Nenäpäivän konsertilla klovni Dodon kanssa 10.11. Jyväskylässä. Olemme aloittaneet tänä syksynä yhteistyön kansanmusiikkiyhtye Tallarin kanssa ja Jyväskylässä konsertti pidetään 28.11. Pelimannitalolla. Jouluvalmisteluja tehdään kirjailija Sari Kanalan kanssa ja valmistamme upo uuden Hissen joulu -konsertin. Monta muutakin konserttia ehditään tehdä ennen joululomaa. Loiskiksen uusin levy on tuutulaululevy Avaruuden maisema, joka sopii myös pukinkontiin. Muistakaa tilata soivia joululahjoja: www.lastenlevykauppa.fi.

Loiskiksen syysmusiikkia!

Loiskiksen syksy alkaa Jyväskylässä kirjastokiertueella ja jatkuu Lasten Lystien 10-vuotisjuhlilla. Syyskuussa äänitämme myös Pikku Kakkosen 100 lastenlaulua sarjaan seitsemän laulua. Ne ovat sitten myöhemmin kuultavissa netissä (jossa jo muut 93 laulua ovat). Loiskiksen uusin levy julkaistiin kesällä: Avaruuden maisema, tuutulauluja. Se on ostettavissa nettikaupasta: www.lastenlevykauppa.fi, keikoilla ja toimistolta.

Loiskis kesäretkillä!

Loiskis äänittää keväällä ja kesällä uutta tuutulaululevyä. Se julkaistaan Jyväskylän Kesässä 5.7. klo 18 Jyväskylän yliopiston Musicalla. Joroisten Musiikkipäivillä esiinnymme 20.-22.7. Perinteinen Loiskiksen kesäkiertue tehdään Keski-Suomessa 25.-29.7. Tänä kesänä solistina on Jenna Bågeberg ja yhteislaulukonsertissa kaikki pääsevät laulamaan. Muut konsertit löytyvät tältä kotisivulta: vilkaise KEIKAT -otsikon takaa olemmeko tulossa teillekin.

Loiskiksen kevät!

Loiskis ja Ismo Puhakka käyvät runojen kimppuu lukuviikon konsertissa 28.4. Jyväskylässä. Ja kaikkia kavereita kutsutaan Tuomo Rannankarin ja Loiskiksen perhepäivän konserttiin 15.5. Jyväskylään. JÄMSÄssä mennään porukalla metsäretkelle Jyväskylän Naislaulajien kanssa 5.5. Vitikkalan koululla. Lippuja konsertteihin saa ostaa ennakkoon: www.lastenlevykauppa.fi. Ovelta myydään myös. Kuulumisiin!

Loiskitaan kohti kevättä!

Loiskiksen kevätkausi alkaa uudessa esiintymistilassa: Kulttuuritalon POP UP -tila avataan Jyväskylässä, Puistokatu 2 (Kolmikulma). Siellä esiintyvät Kulttuuritalon omat taiteilijat: Elokuvakeskus, K-S Kirjailijat, Loiskis, Teatterikone, Tanssin Keskus ja varmaan näyttämöllä nähdään vierailijoitakin. POP UP:n avajaiset ovat 13.1. ja esitykset jatkuvat 31.5. asti. FB: Jyväskylän Kulttuuritalo

Koko perheen Suomi 100 synttärikonsertti 17.11. Mikkelissä

Loiskis-orkesterin ja Eeva-Leena Pokela saapuvat Mikkelin kaupunginorkesterin vieraaksi 17.11.. Mikaelissa Suomi kun viettää synttäreitä -konsertissa sukelletaan suomalaisen lastenmusiikin historiaan ja palataan tähän päivään. Valloittava Loiskis-orkesteri pitää huolen mutkattomasta menosta. Mikkelin kaupunginorkesteri juhlistaa 12 jousisoittajan voimin synttärikonserttia. Solistina laulaa ja soittaa Eeva-Leena Pokela. Taiteilija Minja Revonkorpi maalaa konsertin aikana taulun laulujen tekstien innoittamana, myös Minjan animaatioita näemme konsertissa. Kesto noin 50 min.

1 2 4 5